• PRO TV
  • O nouă săptămână, un nou fermier șef va conduce Ferma!

O nouă săptămână, un nou fermier șef va conduce Ferma!

O nouă săptămână, un nou fermier șef va conduce Ferma!

Există și a doua șansă?

Un duel spectaculos va urma în acestă seară în arenă, de data acesta lupta pentru titlul de fermier șef. O nouă săptămână, un nou fermier în Ferma. Lupta pentru a merge cât mai departe în acest show naște discuții aprinse între concurenti, încep să se acuze și se bănuiesc unul pe celălalt de furt, însă problema cea mai mare va fi dispariția cainelui primit cadou de la Mihaela Rădulescu. 

După ce a părăsit Ferma, scrisoarea lui Carmen Negoiță este cea mai așteptată de concurenți. Toți îi regretă deja plecarea lui Carmen fiind una dintre concurentele care nu s-a ferit deloc de munca spre deosebire de alții, dar și cea mai corectă în decizii, așa cum au descris-o toți colegii ei. Totuși, Silviu Țolu și Moroșanu visează la titlul de fermier și amândoi sunt pregătiți pentru o luptă între ei doi la duel. Vor avea ei parte de ceea ce iși doresc? 

În ediția de marți seară, telespectatorii vor vedea cum decurg relațiile și între cei de la cabană. Deși cei șase sunt încă protejați de regulamentul concursului, fară eliminare și duel, se înteleg de minune, deși mai au momente în care izbucnesc. Ușor, ușor și Cupidon pare să nu îi mai iubescă la fel ca la început, iar lacrimile încep să curgă, Otniela și Vali Bărbulescu pare că nu se mai înțeleg. Cu toate acestea, cei șase bandiți nu duc lipsă de idei și organizează un talk show, pe care fiecare dintre ei îl va modera. Va naște discuții în cabană și apariția Lunei? Rămâne de văzut în această seară, de la 21:30, într-o nouă ediție Ferma. 

În această seară la PRO TV, de la 21:30, vom afla cine va fi noul fermier șef și dacă acest nou fermier va reuși să fie pe placul tuturor colegilor săi.

Edițiile Ferma de săptămâna aceasta vor fi disponibile integral pe protvplus.ro

Ferma. Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni