• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua onomastică 

O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua onomastică 

Mihaela Marinache, Miki de la K-Pital așa cum o cunoaște toată lumea, s-a numărat printre persoanele care și-au sărbătorit ziua onomastică pe 8 noiembrie. A fost contactată telefonic de către echipa Vorbește lumea și a primit cele mai călduroase urări. 

Miki s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Motivul pentru care a luat o pauza de la televiziune a fost dezvăluit chiar de ea, în urmă cu ceva timp. 

”Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete”, mărturisea Miki la vremea respectivă. 

Pe 8 noiembrie și-a sărbătorit ziua onomastică, ocazie cu care a fost contactată și de echipa Vorbește lumea. Întrebată cum va sărbători, Miki a răspuns: "Voi merge la ai mei pentru că și pe tata îl cheamă Mihai, apoi mă văd cu niște prietene. S-ar putea, mai pe seară, ca soțul meu să îmi facă o surpriză. Acum a plecat la birou, dar când vine știe el ce să îmi aducă. Nu prea primesc cadouri de ziua mea, eu primesc bani pe card sau cash și flori", a dezvăluit Miki. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni