• PRO TV
  • O femeie susține că e sora vitregă a lui Elon Musk. Cum a reacționat tatăl miliardarului

O femeie susține că e sora vitregă a lui Elon Musk. Cum a reacționat tatăl miliardarului

O femeie susține că e sora vitregă a lui Elon Musk. Cum a reacționat tatăl miliardarului

O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk. Aceasta a luat legătura cu Errol Musk, tatăl miliardarului, și i-a cerut să facă testul de paternitate. Femeia spune că nu-și dorește niciun ban nici de la Errol, nici de la Elon, ci doar să-și afle “rădăcinile”.  

Riette Nel are 46 de ani și locuiește în Chilliwack, un oraș din provincia canadiană British Columbia. S-a născut în sudul Africii în 8 august 1975, iar în certificatul de naștere este trecut doar numele mamei sale, Riana van Deventer. Când a crescut, aceasta i-a spus că tatăl ei este un bărbat pe nume Rene, însă Riette nu a crezut-o pentră nu simțea nicio conexiune față de el.

Pe patul de moarte, Riana și-a chemat fiul și i-a mărturisit că tatăl biologic al Riettei este Errol Musk, scriu cei de la Daily Mail. Riana a murit în 2019 după ce s-a îmbolnăvit de cancer. Femeia vrea acum să afle adevărul. 

Ea a mărturisit că a luat legătura cu tatăl lui Elon Musk și chiar i-a trimis acestuia o fotografie cu ea și cu mama ei. Riette l-a asigurat că nu-și dorește niciun cent din averea familiei și vrea doar să știe dacă Errol este tatăl ei. 

Errol Musk a fost căsătorit 9 ani cu Maye Musk. Cei doi au trei copiii împreună: Tosca, Kimbal și Elon Musk (foto: Getty Images)

Dacă la început, Errol a fost încântat și părea că-și dorește să facă testul de paternitate, ulterior bărbatul nu i-a mai răspuns Riettei la mesaje. Riette spune că acesta i-ar fi scris într-un mesaj: “Ești foarte frumoasă! Ai trăsături asemănătoare cu ale familiei noastre”.

Contactat de Daily Mail, tatăl lui Elon Musk a declarat că a primit o fotografie de la Riette. “I-am spus că nu există nicio posibilitate ca ea să fie fiica mea. Pentru a fi amabil i-am răspuns că voi lua în considerare un test ADN. (...) Mi-a trimis o poză cu mama ei. Nu am văzut-o în viața mea”, a declarat Errol Musk.

Acesta a mai spus că în perioada în care Riette s-a născut, el se bucura de o căsnicie fericită alături de Maye, prima lui soție, și nu ar fi avut niciun motiv să-și înșele partenera de viață.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni