• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • O familie greu încercată de viață, cu o poveste impresionantă, va primi mâine vizita echipei Visuri la cheie!

O familie greu încercată de viață, cu o poveste impresionantă, va primi mâine vizita echipei Visuri la cheie!

O familie greu încercată de viață, cu o poveste impresionantă, va primi mâine vizita echipei Visuri la cheie!

Miercuri, de la 20:30, familia Butnariuc din București va primi vizita echipei Visuri la cheie, care le va oferi celor doi părinți, Renata și Marian, și celor șapte copii ai lor o locuință complet renovată și utilată, pentru a putea începe o nouă viață.

Pe lângă problemele de zi cu zi legate de situația financiară grea, familia Butnariuc s-a lovit și de greutăți majore de sănătate. Tatăl a lucrat pe șantier, în construcții, având un salariu foarte mic, iar mama a lucrat ca vânzătoare, la croitorie sau ca femeie de serviciu. Din păcate, Teo, unul dintre băieții familiei, a fost diagnosticat cu cancer pe când avea doar 7 ani și din acel moment a urmat o lungă perioadă de tratamente și operații. Renata a fost internată în spital cu băiatul, iar ceilalți copii au rămas în toată această perioadă în grija tatălui. Cum acesta era plecat la serviciu o mare parte din timp, cei mici au fost nevoiți să aibă grijă unul de celălalt și să se gospodărească singuri.

Problemele și greutățile nu s-au oprit pentru familia Butnariuc. În urmă cu doi ani, au fost din nou greu încercați. Tatăl, care stătea mai mult la țară și încerca să ridice o casă unde să se poată muta întreaga familie, a fost depistat cu TBC. A fost internat de mai multe ori și a făcut numeroase tratamente, iar acum se simte mai bine. 

Toți membrii familiei luptă pentru un trai mai bun, se ajută și sunt alături unul de celălalt, iar cei mici, în ciuda faptului că nu au condițiile pe care le-ar merita, sunt extrem de studioși, pasionați de limbi străine, și au rezultate foarte bune la școală și la facultate.

Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu sunt gată să pornească încă o dată la drum și să schimbe destinul unei familii greu încercate.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni