• PRO TV
  • Nu a urmat nicio școală, dar sculpturile sale fac înconjurul internetului. Talentul neșlefuit al acestui om este colosal

Nu a urmat nicio școală, dar sculpturile sale fac înconjurul internetului. Talentul neșlefuit al acestui om este colosal

Nu a urmat nicio școală, dar sculpturile sale fac înconjurul internetului. Talentul neșlefuit al acestui om este colosal

Andoni Bastarrika nu este numai un om talentat, este și un artist stradal de excepție, care face orice pentru a uni oamenii prin intermediul artei și al imaginației. 

Are 10 ani de muncă în spate, dar talentul său încă reușește să uimească. Este adevărat că mâinile sunt cele care îl ajută să realizeze cele mai frumoase și mai admirate sculpturi, dar nisipul este cel care dictează ce formă vrea să ia, așa cum îi place chiar lui să spună. Potrivit Bright Side, Andoni Bastarrika este unul dintre cei mai talentați oameni care face din nisip adevărate opere de artă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"GHOST" encargo realizado Si a alguien le interesa ver a su perro realizado en arena mediante mis manos, ahora es el momento. Este año propongo la posibilidad por un precio módico de realizar esculturas realistas de arena personalizadas de vuestras mascotas. Después de realizarlos, os mandaría fotos por imeil, uno de ellos con el artista como firma o certificado. Si alguno/a está interesado, que se ponga en contacto conmigo por privado. Se agradece de corazón.. Ayúdenme a difundirlo, eskerrik asko, gracias. #dog #perros #realismo #arte #esculturas #esculturasdearena #sandsculpture #sculpture #sculptureart

A post shared by Andoni Bastarrika (Artista) (@andoni_bastarrika_artista) on

NU are niciun fel de studii în domeniul artei, în trecut era proprietarul unui magazin de fructe, iar pasiunea și talentul și le-a descoperit într-o zi în timp ce stătea la plajă cu fetița sa. Imaginația este cea care îl ajută să facă adevărate sculpturi în nisip, iar imaginile vorbesc de la sine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#art #arte #realismo #esculturasdearena #esculturas #sandsculpture #sculptureart #sculpture

A post shared by Andoni Bastarrika (Artista) (@andoni_bastarrika_artista) on

Pentru a crea ceea ce vedeți în imaginile de mai jos, Bastarrika are nevoie de 500 sau chiar 1500 de kilograme de nisip, în funcție de ceea ce vrea să facă. Pentru că îi place să simtă nisipul, Bastarrika lucrează cu mâinile goale, are nevoie de inspirație, de aproximativ 12 ore pentru a termina o lucrare, pentru ca mai apoi vântul să spulbere nisipul, dar acest lucru nu îl supără pentru că pasiunea este pe primul loc pentru el, iar oamenii îl apreciază pentru ceea ce face.

Citește și: Simona Halep, poză emoționantă cu mama: "Îți mulțumim că exiști

Chiar dacă mărturisește că nu știe unde va ajunge cu această pasiune, Bastarrika face promovare penntru țara sa, Spania, și a fost contactat de oameni din UK sau Arabia Saudită pentru a-și preda deprinderile în cadrul unor ateliere de vară. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#realismo #esculturasdearena #esculturas #sandsculpture #sculptureart #sculpture #art #arte

A post shared by Andoni Bastarrika (Artista) (@andoni_bastarrika_artista) on

Mesajul lui pentru oameni este unul simplu, dar cu o încărcătură puternică, așa cum sunt de fapt și operele sale: este timpul să facem artă și să trăim liniștiți, să avem o viață simplă, dar fericită.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#art #arte #realismo #esculturasdearena #esculturas #sandsculpture #sandarts #sculptureart #sculpture

A post shared by Andoni Bastarrika (Artista) (@andoni_bastarrika_artista) on



Sursă foto: Instagram Andoni Bastarrika

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni