• PRO TV
  • Nivea Fresh Blends te premiază! Înscrie-te în concurs și poți câștiga noul set de geluri de duș de la Nivea

Nivea Fresh Blends te premiază! Înscrie-te în concurs și poți câștiga noul set de geluri de duș de la Nivea

Nivea Fresh Blends te premiază! Înscrie-te în concurs și poți câștiga noul set de geluri de duș de la Nivea

Deși vara a trecut, încă te poți bucura de aromele sale folosind noile geluri de duș de la Nivea. Vrei să le încerci? Este simplu! Înscrie-te în concursul nostru!

Nivea pune la bătaie 60 de premii, fiecare constând într-un set de 3 geluri de duș. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de concurs concursfreshblends.protv.ro, să completezi formularul de înscriere cu datele solicitate și să răspunzi la cele întrebări ale concursului. 

Poți câștiga unul din seturile Fresh Blends, format din 3 geluri  de duș, cu diferite arome: cu caise, mango și lapte de orez, cu pepene roșu, cocos și mentă și cu zmeură, afine și lapte de migdale. 

Gelurile de duș NIVEA Fresh Blends combină armonios extracte delicioase de fructe și lapte vegetal, pentru un duș răcoritor, hidratant și energizant. De asemenea, din grija față de mediul înconjurător, gelurile de duș sunt realizate din 90% ingrediente de origine naturală, iar ambalajele sunt realizate din plastic 100% reciclat. Așadar, înscrie-te în concursul nostru până pe data de 24 septembrie și poți fi chiar tu câștigător.

Vezi întregul regulament AICI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni