Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, declarații în exclusivitate: ”Soția a aflat rezultatele pe telefon”

28 Septembrie 2020, 16:29


	Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, declarații în exclusivitate: ”Soția a aflat rezultatele pe telefon”
Autor: Cristina Răceală

Nicușor Dan este noul primar general al Capitalei, în urma alegerilor de pe 27 septembrie. Acesta a intrat în direct în emisiunea La Măruță și a dezvăluit ce a făcut imediat după aflarea rezultatelor.

Ieri, românii au votat! A fost o zi a alegerilor locale, o zi în care fiecare cetățean cu drept de vot și-a putut exprima părerea și a putut decide pe cine își dorește în fruntea Primăriilor și a Consiliilor Locale! În București, cel care i-a convins pe votanți că merită încrederea lor și titlul de Primar este Nicușor Dan! 

Astăzi, în cadrul emisiunii La Măruță, Nicușor Dan a intrat în direct și a povestit despre emoțiile prin care a trecut ieri, cât aștepta rezultatele votului. El a recunoscut că nu a reușit să doarmă foarte mult deoarece seara și-a împărțit-o între sediile celor două partide care l-au susținut și întâlnirile cu voluntarii care l-au ajutat pe tot parcursul campaniei. 

Întrebat despre modul în care a reacționat soția lui, noul primar nu s-a ferit să admită că aceasta nu era lângă el când a primit cifre exit poll-ului: ”Soția a aflat rezultatele, pe telefon, în mașină, cât fetița dormea”. El a explicat faptul că pentru a le proteja, acestea nu au stat toată ziua lângă el la sediul de campanie, ci au mers la rude. 

Sunt probleme care s-au acutizat. Lucrul cel mai important pentru noi este ca oamenii să înțeleagă că Primăria lucrează pentru ei”, a declarat Nicușor Dan la capătul unei discuții sincere despre viață și alegeri! 

Tot în cadrul ediției de astăzi, Cătălin a intrat în direct și cu Elena Lasconi, fosta colegă a echipei Știrilor PRO TV, care a reușit să câștige încrederea alegătorilor din Câmpulung Muscel și a câștigat titlul de Primar pentru următorii 4 ani. Aceasta a împărtășit, cu emoție în glas, că are planuri mari pentru a demonstra că orașul ei natal este unul cu mare potențial!

Totodată, a recunoscut că din cauza multelor mesaje primite și a telefoanelor, nu a reușit să stea mai mult la povești cu fiica ei, stabilită în Franța. 

Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță în fiecare zi, de la ora 15:00 pentru cele mai interesante și de actualitate informații din lumea mondenă și socială din România! 

 


FULLSCREEN
Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, declarații în exclusivitate
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies