• Emisiuni
  • La Măruță
  • Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: "S-au adus injurii instituției și mie ca om"

Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: "S-au adus injurii instituției și mie ca om"

Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea prietenului și colegului său de breaslă, Petrică Mîțu Stoian. Cântăreața a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse de către impresarul regretatului artist, iar în emsiune au fost prezentat imagini de la ultimul concert al lui solistului.

Niculina Stoican a fost acuzată de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian de falsitate. Mai mult decât atât, el susține că certurile repetate cu artista l-au determinat pe regretatul artist să se pensioneze mai devreme.

„Își dorea să facă doar ce vrea el. Vreau să fac doar ce vreau eu”, a spus Niculina Stoican, motivând alegerea lui Petrică Mîțu Stoian de a ieși la pensie și de a pleca din ansamblul condus de ea.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Niculina Stoican a negat vehement și a subliniat că altele au fost motivele pentru care Mîțu Stoian se retrăsese din lumina reflectoarelor în ultima perioadă. Din contră, cântăreața susține că i-a legat o frumoasă prietenie și că au colaborat foarte bine ani la rând. 

Mai mult decât atât, Niculina este hotărâtă să își facă dreptate în instanțp și să îl dea în judecată pe impresarul lui Petrică Stoian. „S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”, a completat artista.

Spusele Niculinei sunt confirmate și de sora lui Petrică: "Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru ca nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joacă mai mult...Niculina îl iubea foarte mult și el la fel. A zbierat când a auzit ca nu mai e printre noi". 

În emisiune au fost difuzate și imagini, în premieră, de la ultimul spectacol susținut de Petrică Mîțu Stoian.

Vezi imagini de la ultimul concert și interviul acordat de către Niculina Stoican în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni