• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nicoleta Șerban, concurenta de la Românii au talent comparată cu Gabi Luncă, are o poveste de viață incredibilă!

Nicoleta Șerban, concurenta de la Românii au talent comparată cu Gabi Luncă, are o poveste de viață incredibilă!

Nicoleta Șerban are 51 de ani și este vânzătoare la o alimentară din Bacău. Din spatele tejghelei a ajuns direct pe scena de la Românii au talent, acolo unde a făcut senzație cu vocea sa!

Nicoleta Șerban, concurenta show-ului de talente comparată cu Gabi Luncă, are o poveste de viață impresionantă, despre care nu mulți au auzit. S-a căsătorit la 19 ani, iar partenerul său de viață de pe vremea aceea nu o lăsa să cânte, pentru că „nu îi plăcea”, argumentează ea. 

„Mie mi-a plăcut mult să cânt, dar m-am căsătorit și nu am avut posibilitatea să cânt că nu m-a lăsat fostul soț. Se uita urât la mine. M-am despărțit și m-am recăsătorit. Cântam și cu mama.

Am stat 15 ani cu el și nu am mai putut. M-am recăsătorit și am mai stat vreo 4-5 ani și i-am spus soțului că eu vreau să cânt. Este visul meu! I-am mai cântat și lui și mi-a zis: „Vai, ce frumos cânți!”. Și soțul meu mi-a zis: „Bun, păi hai să vedem pe cine găsim”.”, a povestit Nicoleta Șerban.

A căutat pe cineva care să o ajute să își îndeplinească marele vis și timp de patru ani a făcut repetiții intense.

„Mă trezeam în fiecare dimineață la 5:30, făceam curățenie, făceam mâncare și plecam după la repetiții”, a mai povestit concurenta de la Românii au talent.

Întrebată de prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță, cum a ajuns să se înscrie la show-ul fenomen, Nicoleta Șerban a răspuns: „Șefa mea”

„Eu nu am avut curaj să mă înscriu pentru că mi-a fost rușine”, a mai spus ea.

Nicoleta Șerban, concurenta de la Românii au talent, a pierdut patru sarcini

Și-a petrecut 15 ani alături de un bărbat care nu a susținut-o, iar când vine vorba despre moștenitori, Nicoleta Șerban pleacă capul. A pierdut patru sarcini de-a lungul vieții sale, iar medicii nu i-au dat vești bune.

„Am pierdut patru sarcini. La ultima am fost la București și acolo m-au întrebat de ce nu am făcut analize. Ba da, le-am făcut, dar mi le-au trimis prin poștă, cum era atunci, și când m-am dus la medic în Buzău să mi le citească, nu am înțeles nimic. La București mi-au spus, când am fost, că am o malformație”, a mai povestit Nicoleta Șerban.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni