• PRO TV
  • Nicole Cherry s-a deghizat de Halloween în cea mai sexy sirenă!

Nicole Cherry s-a deghizat de Halloween în cea mai sexy sirenă!

Nicole Cherry s-a deghizat de Halloween în cea mai sexy sirenă!

Nicole Cherry nu se dezminte și și-a pregătit costumul de Halloween și anul acesta. Și ce costum! Tânăra de 21 de ani s-a deghizat într-o sirenă super sexy cu plete albastre și mult glitter. Iată cum arată după spectaculoasa transformare de look. 

Nicole și-a obișnuit deja fanii de pe conturile de socializare cu transformările spectaculoase pe care le face în preajma Halloween-ului. De data aceasta, artista s-a transformat într-o Ariel sexy cu păr albastru.

Sirena Nicole a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată. De make-up s-a ocupat Ana Cucuta, iar de păr a avut grijă hairstylist-ul George Cozma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole ???? (@nicolecherry) on

Piesa de rezistență a fost sutienul negru, cu cupe în formă de scoică, care face parte chiar din colecția lui Nicole, intitulată “Goddess”. 

Pe Nicole o așteaptă o toamnă plină de proiecte. Artista are surprize și pe plan muzical, dar nu-și neglijează nici proiectul de suflet “YLLA”. Interpreta single-ului Mujer Latina pregătește o nouă linie vestimentară, formată din seturile 24/7, care vin în trei nuanțe, care pot fi purtate în orice combinație și la orice tip de eveniment.

Vezi și VIDEO: Cum sărbătorim Halloween-ul pe TikTok




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni