• PRO TV
  • Nick de la N&D își duce fiica la discotecă. Cum arată Andreea Marin la 12 ani

Nick de la N&D își duce fiica la discotecă. Cum arată Andreea Marin la 12 ani

Nick de la N&D își duce fiica la discotecă. Cum arată Andreea Marin la 12 ani

Nick de la fosta trupă N&D are o fiică superbă, Andreea, în vârstă de 12 ani.

După ce trupa N&D s-a destrămat, în anul 2002, Nick (pe numele său adevărat Nicolae Marin) s-a căsătorit cu logodnica sa, Cătălina, cu care are o fetiță în vârstă de 12 ani, Andreea Marin.


Citește și: Era o fetiță drăgălașa, acum e o adolescentă superbă. Cum arată fiica lui Michael Douglas și a lui Catherine Zeta Jones

Recent, Nick și Andreea Marin au fost invitați la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, unde au vorbit despre planurile lor în muzică. Nick spune că pregătește un festival de muzică retro, programat în primăvara acestui an. ”Avem trei zile de muzică retro, cu peste 50 de artiști internaționali, nu știu dacă mai avem loc pe afiș. Avem Modern Talking, CC Catch, Nana, Mr President, Ace of Base, Snap, East 17, Sandra, Sabrina. Festivalul se va ține la Timișoara, pe stadion. Va fi ceva extraordinar. Ai timp să intri în timpul ăla, trei zile. Va fi și dress code”. 

Fiica lui Nick, Andreea, va avea și ea un rol în acest proiect al tatălui său. ”Eu voi sta în zona VIP, voi lua interviuri artiștilor, voi face vlog, voi arăta generației mele cum se distrau părinții noștri înainte și ce muzică ascultau. Va fi interesant, pentru că e un alt gen de muzică, față de ce se ascultă acum”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni