• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nadine, despre viața din Franța: "Ai pe cineva care să îmi aducă în Franța cinci pisici?"

Nadine, despre viața din Franța: "Ai pe cineva care să îmi aducă în Franța cinci pisici?"

Nadine a luat o decizie neașteptată: s-a mutat pentru un an într-un sat din Franța, împreună cu soțul și băiețelul lor.

În vara lui 2021, declara pe rețelele de socializare: 

„Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele).

Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”


Deși nu a vrut să spună concret unde locuiește, i-a povestit lui Măruță altceva. Mai precis, i-a mărturisit ce își dorește în noua ei viață, sau, mai degrabă, ce îi lipsește:

"Ai pe cineva care să îmi aducă în Franța cinci pisici? Am sunat la o companie să le transport și m-a certat doamna de acolo, că am idee cât poate costa să transporți cinci pisici?"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni