• PRO TV
  • Monica Dascălu, Cosmin Stan și Diana Enache au dezvăluit care este cea mai dragă amintire care-i leagă de PRO TV

Monica Dascălu, Cosmin Stan și Diana Enache au dezvăluit care este cea mai dragă amintire care-i leagă de PRO TV

Monica Dascălu, Cosmin Stan și Diana Enache au dezvăluit care este cea mai dragă amintire care-i leagă de PRO TV

Prezentatorii Știrilor PRO TV, Monica Dascălu, Cosmin Stan și Diana Enache, ne-au acordat un scurt interviu și ne-au dezvăluit ce show-uri așteaptă să vadă în această toamnă, care este cea mai dragă amintire pe care o au legată de Pro tv și unde și-au petrecut vacanța.

Dintre show-urile care încep în această toamnă la PRO TV, Cosmin Stan a dezvăluit că cel mai mult așteaptă să vadă Las Fierbinți, Masked Singer și Ferma. 

Abia aștept să văd noul sezon din Las Fierbinți, cu siguranță va fi la fel de bun, poate chiar mai bun decât tot ce am văzut până acum. Vreau să văd ce se alege de Ferma, pentru că înțeleg că este un concept nou și am văzut promo și arată foarte bine”, a pus Diana Enache. 

Monica Dascălu a dezvăluit că Știrile PRO TV reprezintă cel mai mare interes pentru ea, însă se va uita la toate show-urile PRO TV cu mare atenție. 

Amintirile cele mai tragi ale celor trei prezentatori ale Știrilor PRO TV sunt momentele în care au pășit în curtea PRO TV:  "Cea mai frumoasă amintire este când am făcut primul pas în curtea PRO TV. Este o amintire ca în copilărie! Când sufletul este în siguranță și când e primit cu brațele deschise, se bucură", a spus Monica Dascălu. 

Vezi în materialul video de mai jos interviul exclusiv oferit de Monica Dascălu, Cosmin Stan și Diana Enache

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni