• PRO TV
  • Monica Bîrlădeanu, răvășitoare pe covorul roșu: „Sunt cea mai relaxată din distribuție”

Monica Bîrlădeanu, răvășitoare pe covorul roșu: „Sunt cea mai relaxată din distribuție”

Monica Bîrlădeanu, răvășitoare pe covorul roșu: „Sunt cea mai relaxată din distribuție”

Monica Bîrlădeanu a venit la evenimentul de gală prilejuit de lansarea serialului VLAD la braț cu colegul de platou, Andrei Aradits.

Actrița a purtat o rochie superbă, de culoare roz, și s-a declarat cea mai puțin emoționată de evenimentul de joi seară. „O să râzi, nu am emoții. Sunt cea mai relaxată din distribuție”, a declarat Monica Bîrlădeanu, care interpretează rolul Carlei în superproducția VLAD. Deși serialul nu a fost lansat încă la TV, Monica a fost asaltată de fani, care i-au cerut autografe.

Andrei Aradits, care a însoțit-o la eveniment, a dezvăluit că are mari speranțe în ceea ce privește noul serial de la PRO TV: „Sper să spun că a meritat și că o să fiu mulțumit. Am mari speranțe pentru că succesul acestui serial va deschide calea pentru mai multe seriale”, a spus Aradits, pe care din 25 februarie îl veți vedea în rolul lui Ștefan Dragomir, care îi va fura iubita celui mai bun prieten. 

Cei doi actori, dar și ceilalți colegi de platou și echipa de producție, precum și invitați de gală, au fost primii care au văzut primul episod al serialului.

Evenimentul de gală de joi seară din în Capitală este transmis în direct pe pagina de Facebook a serialului VLAD, pe canalul oficial de YouTube al PRO TV și pe platforma www.protvplus.ro.

Serialul VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, la ora 20.30. Citiți mai multe știri despre actorii din distribuția serialului VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni