• Emisiuni
  • La Măruță
  • Momente delicate pentru Mihai Albu! Mama creatorului de modă s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus, la 93 de ani

Momente delicate pentru Mihai Albu! Mama creatorului de modă s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus, la 93 de ani

Mihai Albu trece prin momente delicate. A organizat o petrecere cu ocazia fiicei sale, dar urmările au fost unele cu totul nefericite. Mihai Albu a intrat în direct La Măruță pentru a vorbi despre întâmplare și a oferi detalii.

Mihai Albu a dorit să organizeze o petrecere de vis pentru fiica sa, însă rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor. DIstracția nu a lipsit, însă consecințele au fost grave, atât mama designerului, cât și una dintre fetițele care a participat îmbolnăvindu-se de Covid. Intrat în direct în emisiunea La Măruță, Mihai a povestit pe larg care este de fapt adevărul și a dezmințit că îmbolnăvirea mamei sale ar avea o legătură cu petrecerea. 

"Mama este ok, a făcut o formă foarte ușoară de boală, este și vaccinată. Am avut grijă să o vaccinez, m-am vaccinat și eu. Vă atrag cumva atenția că ați cuplat petrecerea cu îmbolnăvirea mamei. Vreau să spun că cele două nu au avut o legătură", a povestit Mihai. 

"Eu am organizat acea petrecere, invitații au venit din partea fostei mele soții, eu m-am asigurat ca părinții să prezinte un test covid făcut copiilor. A fost totul ok, a fost în aer liber, pe o terasă. A fost o fetiță invitată de Iulia care a venit la petrecere, după vreo cinci, șase zile, părinții fetiței i-au spus Iuliei că micuța este bolnavă de Covid, de aici a început controversa", a declarat Mihai, ca contraatac la afirmațiile făcute de fosta soție care l-a acuzat de iresponsabilitate pentru că a organizat un astfel de eveniment în plină pandemie. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni