• Emisiuni
  • La Măruță
  • Moment emoționant dedicat lui Zmărăndescu cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui i-a cântat în direct

Moment emoționant dedicat lui Zmărăndescu cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui i-a cântat în direct

Moment emoționant dedicat lui Zmărăndescu cu ocazia zilei de naștere. Fiica lui i-a cântat în direct

Astăzi, telespectatorii emisiunii de divertisment La Măruță au putut urmări un moment unic și emoționant cu fiica concurentului Survivor România, Cătălin Zmărăndescu. Fiind ziua lui de naștere, micuța i-a cântat sportivului în direct “Happy Birthday to you”. 

Momentul a fost unul adorabil, iar mama sa, Luiza Zmărăndescu, care a discutat pe Skype cu Măruță spune că tatăl ei s-ar fi topit de emoție să o vadă cum cântă, mai ales acum când dorul de casă e puternic.

După cântare, fetița i-a trimis un pupic tatălui ei, iar Maruță a ținut să precizeze: „E un moment care va rămâne pentru el și când se va întoarce acasă și-l va vedea, va fi impresionat. Mai mult ca sigur Cătălin va căuta să se uite la aceste imagini”, a spus prezentatorul cu entuziasm. 

Legat de experiența lui în cadrul show-ului Survivor, Luiza a mărturisit: “Suntem cu sufletul alături de el și cred că și el se gândește la noi. Este un luptător și într-adevăr, înfrângerile nu le digeră foarte bine, dar îl văd cu capul sus și sunt sigură că o să treacă cu bine peste aceste provocări. Categoric îl văd în finală. Este o persoană cu un psihic foarte puternic. Este un învingător și cred că o să se descurce foarte bine. Matilda, fetița noastră plânge în fiecare seară pentru el și îl susține”.

Vezi mai multe în materialul video de mai jos.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni