• PRO TV
  • Misha, apariție incendiară pe Instagram. Reacția fanilor: “Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România!”

Misha, apariție incendiară pe Instagram. Reacția fanilor: “Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România!”

Misha, apariție incendiară pe Instagram. Reacția fanilor: “Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România!”

Misha este fără doar și poate una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Connect-R și-a impresionat fanii de pe Instagram după ce s-a pozat într-o rochie plasă. 

Conștientă de atuurile sale fizice, artista adoră să pozeze provocator spre încântarea celor peste 353.000 de internauți care o urmăresc în mediul online. 
 
Într-o imagine postată recent pe Instagram, Misha poartă o rochie plasă, fără sutien. Artista și-a etalat bustul impresionant și a primit numeroase complimente de la urmăritori. 


Postarea a adunat rapid mii de like-uri. “Ești superbă!”, “Wow!”, “Superbă, frumoasă și seducătoare lady”, “Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România, fără nicio problemă!”, “Zeiță!”, “Divină!”, “Sunt naturali? Foarte frumoși oricum!”, “Ce sâni!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii artistei.

Misha și Connect-R au divorțat în 2017, după 4 ani de căsnicie. Cei doi au o fiică, pe nume Maya. Cei doi artiști susțin că au rămas în relații extrem de bune, de dragul fetiței lor. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni