• PRO TV
  • Miru, în ”Viața bate vlogul”, drama care i-a marcat adolescența: ”Nu suport cuvântul drogată”

Miru, în ”Viața bate vlogul”, drama care i-a marcat adolescența: ”Nu suport cuvântul drogată”

Miru, în ”Viața bate vlogul”, drama care i-a marcat adolescența: ”Nu suport cuvântul drogată”

În cel de-al cincilea episod al serialului marca protvplus.ro, ”Viața bate vlogul”, Miru vorbește despre dependența de substanțe interzise care i-a marcat adolescența.

În ”Viața bate vlogul”, un mix de serial, reality și vlog, marca protvplus.ro, 8 dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România abordează, într-o manieră personală, subiecte sensibile, precum sexualitatea, violența, consumul de droguri, alcool sau bullying-ul. 

Citește și: Premiera serialului Viața bate vlogul: ”Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și părinți”

În cel de-al cincilea episod, este rândul lui Miru să-și spună povestea în fața prietenilor săi, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin și Robert Ionescu.

La 26 de ani, Miruna (Miru), cunoscută și de la ”Vocea României” este un vlogger de succes, însă drumul până aici a fost extrem de sinuos. La 16 ani, a început să consume etnobotanice, din curiozitate. ”Am încercat și mi-a plăcut. Și nu aveai nici stresul ăsta că te oprește poliția sau că-ți sună părinții, acasă. Nu, pur și simplu, luai niște droguri de la magazin și arătai un bon. Lucrul acesta se întâmplă, din nefericire, și în zilele noastre”.

Pentru Miru, consumul de substanța interzise a reprezentat un refugiu: ”Ai o senzație de euforie, ai o senzație de lejeritate, în care, pur și simplu, te afli tu într-o bulă de fum, în care nu te mai interesează nimic. Ajungi la concluzia că este o senzație falsă după foarte mulți ani de consum”.

După 4-5 ani în care a consumat etnobotanice, timp în care a și-a distrus relația cu prietena cea mai bună, iar părinții au încercat să o ajute în fel și chip, Miru a avut un declic. Într-o seară, în timp ce se despățea de iubitul ei de la acea vreme, și-a scris toată viața în 500 de SMS-uri. ”Dimineață, eram alt om. Eu, în timp ce-i scriam lui, conștientizam foarte multe chestii. A fost o introspecție superputernică pentru mine”.

Cu ajutorul părinților,  Miruna a reușit să renunțe la consumul de substanțe interzise: ”Punctul culminant al deciziei mele a fost nevoia de a-mi demonstra eu mie că pot, că nu o să mă las mâncată de un viciu și apoi am cules roadele”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni