• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mira, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente din copilărie: "Am fost foarte supărată pe tata"

Mira, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente din copilărie: "Am fost foarte supărată pe tata"

Mira, una dintre cele mai apreciate artiste ale noii generații, a răspuns întrebărilor Mariei Gyorfi Tal, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Maria i-a adresat o serie de întrebări dificile Mirei, însă aceasta s-a descurcat de minune și a oferit răspunsuri ample. 

Mira a fost întrebată despre relația pe care a avut-o cu părinții ei atunci când era micuță, dar și despre idealul său masculin. "Deși sunt abordată în mediul online, pe mine nu prea mă interesează acest subiect. Cred că trebuie să cunoști pe cineva în viața reală".

Mira a povestit și despre un capitol mai puțin fericit al vieții sale: divorțul părinților atunci când ea era doar un copil. "Aveam vreo cinci ani când s-au despărțit ai mei. Nu a fost plăcut, mi-aș fi dorit să îi văd pe amândoi împreună. Dar acum că sunt mare nu aș fi vrut ca ai mei să fie împreună chiar dacă erau nefericiți. Mama muncea foarte mult, ea mergea la cântări și de acolo mi-am luat energia asta de a face muzică. Părinții mei sunt cei mai buni prieteni ai mei, ne vedem, vorbim, suntem foarte apropiați", a dezvăluit Mira.

Artista recunoaște că, atunci când era mai mică, a fost supărată pe tatăl ei, însă odată ce s-a maturizat a realizat că divorțul părinților a fost cea mai bună decizie pe care ar fi putut să o ia pentru fericirea lor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni