• Emisiuni
  • La Măruță
  • Minodora, probleme grave cu mama ei: "E mare minune că trăiește. Ni s-a spus că sunt șanse minime"

Minodora, probleme grave cu mama ei: "E mare minune că trăiește. Ni s-a spus că sunt șanse minime"

Minodora a avut parte de o mare provocare, după ce mama ei a întâmpinat grave probleme de sănătate.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, artista a dezvăluit ce diagnostic i-a fost pus celei care i-a dat viață, dar și cum a reușit să își revină, deși șansele erau minime.

„Mica a făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău efectiv. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București. După zece minute și-a revenit, dar se simțea rău, avea gura așa, într-o parte.. Tata m-a sunat, am chemat Salvarea. A fost internată trei zile, trei zile care au contat foarte mult, și acolo nu s-a întâmplat nimic, nu i-au depistat diagnosticul. Ea acuza în continuare dureri foarte mari de stomac.După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație. Există infarct la orice organ, e un cheag de sânge care se oprește undeva. După semipareză, cheagul s-a oprit la stomac."



"La Timișoara a intrat pe loc în operație. Mi s-a spus că am venit un pic târziu, domnul doctor a operat-o în jur de 6 ore. După ne-a spus că e susținută de aparate și doar dacă Dumnezeu dorește să revină printre noi o va face. Am fost la un pas să o pierdem, e mare minune că trăiește.Ni s-a spus că sunt șanse minime. Doar dacă are zile de la Dumnezeu.  Doar 24 de ore ne-a dat doamna anestezistă, după operație. E o mare minune că trăiește"

FOTO: MINODORA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni