Mihail Pautov, mit și adevăr despre meniul de Paște. Ce greșeli trebuie să evităm în procesul de preparare a mâncării

01 Aprilie 2021, 18:56

Citeste mai mult despre: Dr. Mihail Pautov, La Maruta,
Autor: Diana Oprea

Dr. Mihail Pautov a intervenit prin skype în emisiunea La Măruță, unde a vorbit despre cum ne influențează sănătatea modul în care preparăm mâncarea. Medicul a menționat câteva greșeli pe care le facem frecvent. 

Spre exemplu, Dr. Mihail a spus că nu este bine să consumăm prea des carne roșie friptă pe grătar, pentru că prin acest mod de preparare devine cancerigenă. De asemenea, nu ar trebui să consumăm mai mult de 100 g carne roșie pe săptămână. 


Legat de lactate, dr. Mihail a menționat că laptele este unul dintre cele mai echilibrate alimente și conține toți aminoacizii esențiali. În cazul în care nu putem să ne luăm acești aminoacizi din fructe și legume, este bine să consumăm câte un pahar de lapte pe zi. 

Dr. Mihail recomandă să consumăm alimente cât mai puțin procesate, mai exact ”hrană vie” (legume, fructe, culese direct din grădină).

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 


FULLSCREEN
Mihail Pautov, mit și adevăr despre meniul de Paște. Ce greșeli trebuie să evităm în procesul de preparare a mâncării
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies