• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles a vorbit despre conflictul fiului său cu Emil Rengle

Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles a vorbit despre conflictul fiului său cu Emil Rengle

Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles a fost astazi în platoul emisiunii La Măruță și a discutat despre performanțele fiului său în cadrul competiției Survivor România. 

Cu o atitudine reținută, dar totuși un bun susținător al fiului său, Mihail a spus că are foarte multă încredere în potențialul lui TJ Miles de a câștiga, trimitând chiar și un mesaj echipei Faimoșilor: “Dacă ar fi sa-i dau un mesaj lui TJ, nu i-aș da lui unul în mod expres, ci întregului trib. Nu vreau să înțelegeți că ceea ce face este perfect pentru că mai are și el scăpări… Este foarte important și îmi doresc ca ei să rămână un grup unit pentru că doar așa vor câștiga!

Moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță a fost curios și l-a întrebat pe tatăl lui și ce sfaturi i-ar da lui TJ Miles pentru a evita eliminarea, iar Mihail Iordache a răspuns că se ferește să-i ofere îndrumări: “Noi în viață nu i-am dat sfaturi lui Miles , i-am dat opțiuni”, a explicat acesta în emisiune. 

Legat de conflictul pe care Emil Rengle l-a avut cu TJ Miles, Mihail Iordache a ținut să explice:”Eu cred că a fost o chestie minoră, ceva copilăresc ce nu ar trebui luat în seamă. Va trece și asta... E mult mai important ca ei să se sudeze ca echipă decât să se arate cu degetul. Asta chiar nu ajută la spiritul de echipă... Important e să câștige ca o echipă. Dacă îi spui unui om, și aici nu vorbesc neapărat despre competiția Survivor, că a făcut ceva greșit, nu e recomandat să îi spui verde în față, e mai bine să îi sugerezi cumva, spunând, uite, eu aici al fi făcut altfel...

În cel mai nou episod Survivor, Emil Rengle se ceartă la cuțite cu TJ Miles. “La jocul de recompense s-a umplut paharul”. Văzând “neasumare în echipă și prefăcătorie”, Emil rengle i-a spus lui TJ Miels că „are un ego foarte mare și că trebuie să învețe o lecție, cea de a nu-i mai desconsidera pe cei din jurul lui”. Rengle i-a mai spus lui TJ Miles că “el s-a pus singur pe un piedestal”, uitându-se la toți din competiție de de sus. Apoi, replica lui Miles l-a intrigat și mai tare pe artist: “Esti puțin mai feminin decât mine”, a ripostat TJ ironizându-l pe Rengle.

“E greu de spus dacă TJ Miles este individualist... CRBL sau Zmărăndescu nu sunt? Cu toții sunt individualiști până la urmă. Așa îi văd... Dar cred cu tărie că echipa ar trebui să fie mai coezivă”, a explicat Mihail Iordache despre personalitatea puternică a fiului său.

Alături de Robert Niță și Radu Itu, Tj Miles a fost propus pentru eliminare, iar tatăl concurentului nu a ezitat să-și susțină fiul: “N-are cum să nu rămână. E mult prea dedicat și mult prea focusat. Va rămâne sigur în competiție”. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni