• PRO TV
  • Mihai Traistariu: "Se vede ca a ramas o portiune cheala". Defectul pe care medicul nu l-a remediat cand i-a facut implantul 

Mihai Traistariu: "Se vede ca a ramas o portiune cheala". Defectul pe care medicul nu l-a remediat cand i-a facut implantul 

Mihai Traistariu: "Se vede ca a ramas o portiune cheala". Defectul pe care medicul nu l-a remediat cand i-a facut implantul 

Mihai Traistariu este din ce in ce mai mandru de podoaba capilara obtinuta in urma unui implant efectuat in Turcia. Cu toate acestea, artistul a tinut sa impartaseasca un mic defect pe care il va avea.

"Da, adevarat, parul implantat a crescut! Mai am 3 luni de zile pana la rezultatul final si nu mai am rabdare. Un singur lucru ma nelinisteste, totusi: doctorul nu mi-a implantat par si in zona vortexului si se va vedea diferenta", marturiseste Mihai Traistariu.

"Vortexul (pentru cei care nu cunosc) e fix zona din crestetul capului. Deci, din fata o sa se vada super, dar de sus se vede ca a ramas o portiune cheala, exact ca un cerc cu diametrul de 8 cm!", a explicat cantaretul.

"Hmmm, ce ma fac? Am o idee, dar nu stiu cum s-o pun in practica, sa nu-i supar pe cei care m-au ajutat cu implantul!", a mai spus el.



In primavara acestui an, Mihai Traistariu a mers insotit de echipa "Happy Hour" la o clinica din Turcia, pentru a-si face implant de par.

I-au fost scoase 6.000 de fire, ceea ce inseamna aproximativ 3.000 de radacini. Dupa ce a fost tuns la 0, lui Mihai Traistariu i s-a facut anestezie, medicii folosind o masina speciala pentru a-i scoate radacinile mai usor.

Operatia din  Turcia a durat aproape 8 ore, iar Mihai Traistariu nu a simtit nimic. I s-au facut 105 injectii si a declarat ca a simtit doar 20.

Mihai Traistariu a mai facut in urma cu opt ani, in Romania, o operatie in urma careia a ajuns sa nu isi mai simta pielea capului timp de 7 luni. Dupa aceasta operatie, ca sa isi acopere chelia, isi dadea cu o un fel de "pudra" care era de fapt formata din bucatele foarte mici de par.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni