• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mihai Trăistariu, prădat de 20 de hoți! Cum i-a convins să-i înapoieze bunurile furate

Mihai Trăistariu, prădat de 20 de hoți! Cum i-a convins să-i înapoieze bunurile furate

Mihai Trăistariu a intrat în direct, prin telefon, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit despre necazul care i s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. 

Cinci dintre apartamentele pe care artistul le are în Mamaia, la malul mării, au fost prădate de hoți. Cei care le-au închiriat au plecat cu tot ce le-a picat în mână. 

“M-am trezit cu 20 de flăcăi, de undeva de prin Suceava, care s-au cazat de pe un site de specialitate. Nu i-am văzut, nu i-am cunoscut! Aici se poartă cheia în cufăr. Cred că lumea deja știe… vii și îți iei singur cheia. Banii se achită online. Deci nu era necesar să mă întâlnesc cu ei și aici poate că e o greșeală pentru că iată dacă nu te întâlnești cu ei, apoi își permit tot felul de lucruri și te trezești că pleacă cu chestii”, a spus Mihai. 

Cântărețul a aflat de la cameristă că băieții au plecat cu lenjeriile de pat, prosoapele, uscătoare de păr și chiar scrumiere. “Paguba nu era colosală, dar mai mult gestul mă deranja”, a adăugat Mihai, care a făcut și demersuri la poliție în acest sens. 

“Le-am dat și lor mesaj și le-am spus: Vă bag în pușcărie. Furtul se pedepsește cu închisoare și m-am trezit după 5 minute cu un mesaj înapoi în care îmi spuneau: Ne pare rău, ne cerem scuze. Ne întoarcem din drum și vă aducem tot! (…) Mi-au predat tot, mai puțin telecomanda de la aerul condiționat”, a povestit cântărețul. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni