• PRO TV
  • Mihai Trăistariu lovește din nou. De ce s-a retras de la Eurovision 2019

Mihai Trăistariu lovește din nou. De ce s-a retras de la Eurovision 2019

Mihai Trăistariu lovește din nou. De ce s-a retras de la Eurovision 2019

Tocmai se înscrisese pentru a zecea oară la preselecția națională a concursului Eurovision, însă Mihai Trăistariu a renunțat să se mai lupte pentru titlul de reprezentant al României la show-ul de la Tel Aviv din luna mai.

Mihai Trăistariu a luat o decizie greu de înțeles, iar fanii lui au încercat să-l convingă să revină asupra ei. Cântărețul s-a retras de la preselecția națională a concursului Eurovision 2019 și nimeni nu-l va putea convinge că a fost o greșeală.

„În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision România 2019, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări (…) M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale”, a scris Trăistariu pe Facebook, explicând și care au fost motivul pentru care nu a mai vrut să facă parte din show.

Citește și: Ce spune presa străină despre retragerea lui Trăistariu. Artistul român a stârnit o furtună la nivel european

 

Cântărețul a contestat și cu altă ocazie obiectivitatea juriului, însă în acest an s-a declarat total dezamăgit de organizatori, acuzând că anumiți concurenți au fost favorizați pentru a trece în semifinale. 

În acest moment nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, dată fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși - cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior - am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezintă multe mistere”, a spus artistul, care le-a mulțumit fanilor săi pentru că i-au fost alături.

Citește și: Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce a pus poze deocheate pe conturile sociale: „I-am șocat pe toți”

Cântărețul nu a explicat în ce fel au fost favorizații unii concurenți, nici ce anume le reproșează organizatorilor. 

Trăistariu nu este singurul concurent care se retrage de la preselecția națională a Eurovision 2019 înainte de semifinale. Dan Bittman, care se calificase și el în etapa următoare, și-a anunțat fanii că nu va putea participa mai departe din cauză că nu va fi în țară în timpul semifinalelor. 

Semifinalele competiției interne sunt programate la 27 ianuarie și 10 februarie 2019. Marea finală a selecției naționale va avea loc la 17 februarie, zi în care vom afla numele reprezentantului României la Eurovision 2019.

Înainte de anunțul dezamăgitor pentru fanii săi, Mihai Trăistariu anunțase că s-a înscris la Eurovision 2019 pentru a încerca să aducă României primul titlu la acest concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni