• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mihai Traistariu e obsedat de podoaba capilara si nu se mai dezlipeste de oglinda. Primul lucru pe care l-a facut cand i-a crescut parul

Mihai Traistariu e obsedat de podoaba capilara si nu se mai dezlipeste de oglinda. Primul lucru pe care l-a facut cand i-a crescut parul

Mihai Traistariu e obsedat de podoaba capilara si nu se mai dezlipeste de oglinda. Primul lucru pe care l-a facut cand i-a crescut parul

Mihai Traistariu investeste din nou in gel de par, perii sau fixativ si pe buna dreptate, pentru ca podoaba capilara i-o cere.

Dupa ce a suferit din cauza faptului ca incepuse sa cheleasca la o varsta nu foarte inaintata, Mihai Traistariu a fost ajutat de echipa "La Maruta" sa ajunga la o clinica din Turcia, unde si-a facut implant de par.

Traistariu este foarte mandru de faptul ca a reusit sa isi faca aceasta interventie si, mai mult decat atat, ca reuseste sa isi aranjeze parul asa cum isi doreste.

Primul lucru la care s-a gandit cand s-a vazut cu podoaba capilara indesita a fost sa-si faca suvite.



Dupa ce si-a implantat par si si-a coborat fruntea, Mihai Traistariu este in culmea fericirii: se fotografiaza o data la cateva ore, urca imaginile pe contul sau de Facebook si se admira in oglinda tot timpul.

Cantaretul este foarte fericit ca are in sfarsit parul pe care l-a dorit si isi face zilnic freze peste freze. Traistariu este cat se poate bucuros cu podoaba sa capilara si sarbatoreste pe 23 martie un an de cand si-a facut implantul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni