• PRO TV
  • Mihai Petre a dat primul 10 din acest sezon al show-ului "Dansez pentru tine". Emisiunea a condus in audiente

Mihai Petre a dat primul 10 din acest sezon al show-ului "Dansez pentru tine". Emisiunea a condus in audiente

Mihai Petre a dat primul 10 din acest sezon al show-ului "Dansez pentru tine". Emisiunea a condus in audiente

Vineri seara, cand Ema si Falemi au parasit competitia visurilor, ProTV a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public, Mihai Petre a dat primul 10 din acest sezon.

Show-ul este acum INTEGRAL pe Voyo.ro.

Vineri seara, la "Dansez pentru tine", concurentii au fost mai mandri ca oricand! Gatiti in haine de sarbatoare, special create pentru acest show de Virginia Linul, concurentii intrati in competitia visurilor au aratat ca stiu sa petreaca autentic romaneste. Sub atenta indrumare a lui nea Marin, perechile au strabatut tara de la nord la sud si de la est la vest pe ritmuri populare. Asa cum istoria acestui show sta marturie, folclorul a adus nu doar chiote de bucurie, ci si multe note de 10. 

REVEZI AICI CELE MAI BUNE MOMENTE DE VINERI SEARA, DE LA "DANSEZ PENTRU TINE" - VIDEO.



 

Pana si Mihai Petre a dat aseara nota 10. Pentru prima data in acest sezon, Mihai a acordat nota maxima, insa nu unei perechi aflate in competitie, ci schimbului savuros de replici dintre Mihaela Radulescu, invitata sa danseze pentru un caz umanitar, si Stefan Banica. Uimit si incantat de felul in care Mihaela a dansat tango alaturi de Bogdan Boanta, Stefan i-a marturisit in direct ca el nu stia ca este capabila de o asemenea performanta. Mihaela i-a explicat imediat si de ce, spre deliciul intregului public si al juriului: "Nu, pentru ca la nunta noastra eu am dansat cu altii, ca tu cantai". 
 

De nota 10 a fost intreaga seara si momentele artistice atent pregatite, iar telespectatorii au fost cei care au acordat nota maxima editiei de ieri, prin prezenta lor numeroasa in fata micilor ecrane. 
 

In intervalul orar 20:30 – 01.19, atunci cand a fost difuzata cea de-a treia editie a emisiunii "Dansez pentru tine", ProTV a inregistrat, in medie, pe publicul din mediul urban, 8 puncte de rating si 21% cota de piata, de aproape doua ori mai mult fata de Antena 1, care avea doar 4,4 puncte de rating si 11,5% cota de piata. Si publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani a intrat in hora veseliei de la "Dansez pentru tine", iar ProTV a obtinut, in medie, 7,7 puncte de rating si 22,2% cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, a inregistrat 5,3 puncte de rating si 15,2 procente cota de piata. 


 

Minutul de aur al emisiunii, 21:08, a adunat in fata micilor ecrane aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari. 
 

Elena si Freek, clasati pe primul loc editia trecuta, au deschis seara cu un dans popular de pe Valea Prahovei. Mihai Petre si-a aratat uimirea fata de faptul ca Elena nu a reusit sa tina ritmul la fel de bine ca partenerul ei, tocmai pentru ca s-a asteptat ca "acest Chuck Norris al folclorului romanesc", facand o referire amuzana la nea Marin, sa o invete sa bata cu picioarele asa cum bate el cu palma. Nici cel de-al doilea stil de dans – Michael Jackson – nu a convins juriul, iar Elena si Freek s-au vazut la finalul emisiunii condamnati la duel. 
 

Iulia si Dima, a doua pereche condamnata la duel, au dansat o taraneasca din zona Sucevei. "Felicitari, nea Marin! Sa stii ca mai bine faci coregrafii decat bati!", i-a transmis Mihai Petre colegului sau de la masa juriului dupa ce Iulia si Dima au dansat. Edi Stancu a atentionat si a sanctionat perechea pentru ca nu a reusit sa-si mentina energia pana la sfarsitul coregrafiei. Al doilea stil de dans, cel tras la sorti, a fost insa cel care i-a trimis la duel, pentru ca juriul nu a fost de acord cu felul in care a fost abordat tangoul.  
 

Ruby a fost admirata pentru felul in care arata in costum popular, insa a fost apostrofata de nea Marin, care i-a spus ca are impresia ca nu munceste cat ar trebui. Elwira Petre le-a transmis ei si lui Alexandru ca are senzatia ca nu cred in ceea ce fac. "Mai multa incredere si atunci o sa vina si mai multa energie", i-a sfatuit jurata. 
 

Sore si Dark au sucit clasamentul din nou in favoarea lor, gratie dansului "sucitoarele". "Un dans exceptional! 10!" a spus Emilia Popescu. "Ati fost extraordinari! 10!", a continuat si Beatrice Rancea. Inclusiv nea Marin a recunoscut ca Sore a fost foarte buna, dandu-le nota maxima, iar Elwira Petre de asemenea. Mihai Petre a apreciat ca dansul este unul foarte greu din punct de vedere tehnic pentru ca trebuie sa tii ritmul atat cu picioarele, cat si cu sucitoarele, dar nu a iertat o ezitare a lui Dark si le-a acordat 9.5, iar Edi Stancu a mentinut aceeasi distanta fata de nota maxima, de doar 0.5 puncte. 
 

Derby-ul SteauaDinamo la dans a transformat ringul intr-un veritabil stadion. Concurentii aflati la duel, alaturi de coregrafi si sustinatori, au aratat ca sunt caracterizati de fairplay si in momentele cele mai dificile. Publicul a decis insa cine a primit transferul in urmatoarea etapa, iar Giani Kirita si Dana Matei au reusit sa ii convinga pe telespectatori ca merita sa isi continue lupta in pasi de dans. Emanuela Mitrea si Falemi si-au incheiat aseara, din pacate, evolutia in ringul visurilor. 
 

Giani si Falemi au reusit sa starneasca admiratia juriului nu doar la duel, cat mai ales in timpul dansului popular. Giani s-a intrecut pe el insusi, iar Falemi a primit din partea lui Mihai Petre 0.5 puncte in plus. "Mi se pare cel mai haios dansator pe care l-a avut Dansez pentru tine. Vreau sa-l incurajez sa danseze si dupa emisiune", a spus juratul. Beatrice Rancea le-a acordat primul si ultimul 10 luat in competitia visurilor, recunoscand ca i-a sustinut moral pe tot parcursul momentului: "Am stat cu emotii, ca prea erai din bine in mai bine, Falemi!", i-a marturisit sincer. 


 

Ilinca si Razvan Marton au primit, in urma dansului pe ritmuri din zona Nasaudului, un compliment extraordinar din partea lui Nea Marin: "Voi puteti intra intr-un ansamblu si nimeni nu isi va da seama ca nu sunteti dansatori profesionisti".
 

Clasamentul dupa cea de-a treia editie din acest sezon al show-ului arata asadar astfel: 

Locul I – Sore si Dark

Locul II – Ilinca si Razvan 

Locul III – Dana si Giani 

Locul IV – Ruby si Alexandru 
 

Duelul se va da saptamana viitoare intre Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim. Ca de obicei, telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Elena" sau "Dima", sau sunand la 0900. 760. 404 pentru Dima si la 0900. 760. 405 pentru Elena.  

REVEZI AICI CELE MAI BUNE MOMENTE DE SAMBATA SEARA, DE LA "DANSEZ PENTRU TINE" - VIDEO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni