• PRO TV
  • Mihai Bobonete pleacă în turneu cu actorii din Las Fierbinți. Kareu de Ași vine în orașul tău

Mihai Bobonete pleacă în turneu cu actorii din Las Fierbinți. Kareu de Ași vine în orașul tău

Mihai Bobonete pleacă în turneu cu actorii din Las Fierbinți. Kareu de Ași vine în orașul tău

A bolit, a renunțat de vicii, a plâns, acum are glume noi, dar și vechi, la fel de bune. Mihai Bobonete și băieții lui din Las Fierbinți, Giani, Celentano și Dorel, pleacă în turneu prin țară.

Kareu de Ași se cheamă spectacolul de stand-up comedy pe care cei patru l-au pregătit românilor care țin la glumă și care ar plăti un bilet pentru o poantă bună. Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait și Constantin Diță sunt gata să vă facă zilele mai reci și serile mai calde în lunile mai și iunie. Turneul începe la 17 mai, cu reprezentația susținută la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești (ora 19.00). 

A doua zi, cei patru ași ai comediei vor debarca la Ploiești, pentru un show la fel de incendiar susținut la aceeași oră, la Casa de Cultură. Turneul continuă cu reprezentații susținute în Alexandria, Timișoara, Deva, Cluj-Napoca, Sibiu, Piatra-Neamț, Iași, Bacău, Constanța, Mangalia și Galați

E și orașul tău pe listă? Vezi mai jos unde, ce și cum?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) on


O singură mențiune, făcută de Mihai Bobonete însuși: spectacolul de la Galați va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, nu la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, care se află în Bacău și n-are nicio legătură cu orașul de pe malul Dunării.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Entertix, la prețuri de 50, 80 și 100 de lei, în funcție de locul din sală.

„Doamneloooor și domnilooor! Caravana Glume Multe, anunță venirea în orașul dumneavoastră, a celebrilor menestrei umoristici Adi, Mihi, Consta și Bobeică!!! Stand up comedy de pe culmile succesului! Veți vedea înghițitori de bridge, aruncători de punch line, setup la trapez și dresură de call back și toate astea exact după începutul spectacolului în care va cânta Orchesta INTRO piese muzicale, condusa de maestrul Bot Finuț! Să nu ratați că așa rămâneți!”, a scris Bobonete pe Instagram.

Bine, Bobiță!!! Deci, v-a convins? 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni