• PRO TV
  • Mihai Bobonete face terapie: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Mihai Bobonete face terapie: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Mihai Bobonete face terapie: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Mihai Bobonete a dezvăluit că pentru a trece de cele mai grele perioade din viața lui a fost nevoit să meargă la psiholog, iar terapia a fost cea care l-a făcut să depășească momentul.

Și pentru că este mulțumit de cum decurg ședințele și, mai ales de schimbare, actorul din Las Fierbinți continuă să treacă regulat pragul cabinetului psihologului.

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, întotdeauna cu dorința de a-și face fanii fericiți, dar  “Bobiță” din Las Fierbinți este deseori frământat de mai multe frici: „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”,
a declarat Mihai Bobonete pentru Fanatik.

Există multe prejudecăți și tabuuri atunci când vine vorba despre mersul la psiholog și despre terapie. Cu toate acestea, Mihai Bobonete nu se ferește să vorbească despre acest subiect.

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa."

Foto Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni