• PRO TV
  • Mihai Bobonete face 39 de ani pe 14 iunie. Ce cadou vrea actorul din Las Fierbinți

Mihai Bobonete face 39 de ani pe 14 iunie. Ce cadou vrea actorul din Las Fierbinți

Mihai Bobonete face 39 de ani pe 14 iunie. Ce cadou vrea actorul din Las Fierbinți

Mihai Bobonete filmează pentru al 16-lea sezon de Las Fierbinți, dar vineri, 14 iunie, își va serba ziua de naștere în mijlocul familiei. 

Actorul din Las Fierbinți împlinește 39 de ani pe 14 iunie și știe ce vrea să primească de ziua lui. Într-o postare pe Instagram, Mihai Bobonete le-a transmis apropiaților un mesaj edificator, ca să nu alerge prin magazine.

„Donează cadoul tău aici: ASOCIAȚIA KINETOBEBE IBAN: RO06BACX0000001586138001. Dacă aveai de gând să îmi faci cadou pt 14 iunie! :)))”, a scris actorul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) on


Asociația KinetoBebe gestionează centrul de recuperare pediatrică KinetoBebe, care desfășoară programe complexe de terapie pentru copiii diagnosticați cu afecțiuni ortopedice, deviații ale coloanei vertebrale, paralizii cerebrale, boli neuromusculare, prematuritate severă. 

Citește și: Ce zice Mihai Bobonete de un nou copil în familie. „Maria vorbește pentru încă trei”

Mihai Bobonete, mândru de cei doi copii ai săi

Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2017 cu iubita lui de-o viață, Cătălina. Cei doi au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Fiica lui Mihai Bobonete are darul vorbirii, spune actorul, iar când e acasă nu se mai oprește din vorbit. „Maria vorbește pentru încă trei”, a dezvălujit recent Bobiță, care o duce pe Elena la înot.

Fiul său cel mare, Octavian, a făcut scrimă, iar acum este fotbalist la clubul Rapid București. „Îi place mai mult, îl văd mai implicat. Bine, a și crescut, copilul are 9 ani”, mai spune actorul.

Mihai Bobonete, la filmări pentru sezonul 16 Las Fierbinți

Mihai Bobonete și colegii de platou au început, în urmă cu o săptămână, filmările la un nou sezon al serialului Las Fierbinți. Sezonul 16 al seriei se anunță cel puțin la fel de „molipsitor” ca și precedentul, care a înregistrat recorduri de audiență la PRO TV.

Cele 51 de episoade ale sezonului 15, difuzate în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, au fost scrise de Mimi Brănescu, Adrian Văncică, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Leonid Doni, Dan Panaet, Iulian Postelnicu și Dragoș Mușat. Fiecare episod a avut o audiență nivel national de circa 2,3 milioane de telespectatori. 

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni