Mihaela Tatu nu a vorbit deloc timp de 10 zile: ”Nu comunici, nu scrii, nu citești”

17 Mai 2019, 13:13


	Mihaela Tatu nu a vorbit deloc timp de 10 zile: ”Nu comunici, nu scrii, nu citești”
Citeste mai mult despre: Mihaela Tatu, meditatie Vipassana,

Mihaela Tatu a venit la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV pentru o frumoasă lecție de viață. 

Mihaela Tatu a dezvăluit că, după sărbători, a fost plecat o lună în Grecia, unde a început să scrie o carte, dar și-a acordat și sieși timp de introspecție.

Citește și: VIDEO Brigitte, primele rezultate ale anchetei de la FERMA

”Am stat singură. Am lucrat foarte mult la mine. M-am trezit că scot la suprafață ceea ce am îndesat și am zis că nu mă interesează: cu plâns, cu tăcut, cu scris pe bucata de hârtie, cu vise. A fost extraordinar”. 

După care, Mihaela a primit un cadou de la fiica ei: ”În aprilie, am fost la un soi de meditație, un proces de autocunoaștere care se numește Vipassana, în care nu ai voie să vorbești, nu ai voie să ai contact vizual, nu ai voia să îmbătrânești. 10 zile nu am vorbit”.

”Dimineața, între 4 și 4.30 ne trezeam, ne primeneam, aveam meditația până la 6, apoi mic dejun, după care program de voluntariat și meditații, de la 11 la 12 - prânzul, un ceai cu un fruct la ora 5, iar meditație și la 9.30 era stingerea. Mi-aduc aminte că, în primele zile, am visat cât n-am visat eu în restul de 56 de ani. Tot felul de urâțenii. Iar în a opta zi, am găsit răspunsul la întrebarea pe care mi-am pus-o”. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies