• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mihaela Radulescu face dezvaluiri in exclusivitate, La Maruta, astazi, de la 17:30!

Mihaela Radulescu face dezvaluiri in exclusivitate, La Maruta, astazi, de la 17:30!

Mihaela Radulescu face dezvaluiri in exclusivitate, La Maruta, astazi, de la 17:30!

Astazi, de la 17:30, Mihaela Radulescu vine La Maruta cu un look nou, multa energie si subiecte incendiare. Jurata de la Romanii au talent va vorbi astazi in premiera despre schimbarile din viata ei si barbatul care o face acum fericita.

A fost implicata in ultimul timp in foarte multe campanii umanitare si sportive, implicandu-se activ impreuna cu fiul sau, Ayan, in maratonul caritabil No finish line. Aici l-a sustinut si sponsorizat pe instructorul de zbor cu parapanta si salvamontistul profesionist roman, Toma Coconea, in cursa de 8 zile si 7 nopti de la Monaco. La finalul maratonului, Toma a castigat primul loc la categoria sa, iar echipa Romaniei, din care a facut parte si Mihaela alaturi de fiul sau, a adus o donatie de peste 1.500 euro cauzei pentru care a luptat.

Are un program foarte incarcat, este implicata in multe proiecte atat in tara, cat si in strainatate, dar nu si-a uitat niciun moment persoanele care o admira in Romania. Astazi, La Maruta, este pregatita sa raspunda tuturor intrebarilor si va aduce noutati din viata sa, dar si ce inseamna pentru ea rolul de jurat al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent.

Toate acestea, dar si multe alte surprize, doar astazi in emisiunea La Maruta, de la 17:30!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni