• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mihaela Radulescu a recunoscut. Ce spune jurata "Romanii au talent" despre relatia cu Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu a recunoscut. Ce spune jurata "Romanii au talent" despre relatia cu Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu a recunoscut. Ce spune jurata "Romanii au talent" despre relatia cu Felix Baumgartner

Invitata in platoul emisiunii "La Maruta", Mihaela Radulescu a vorbit pentru prima data despre relatia cu Felix Baumgartner.

Daca pana acum presa a vorbit despre o presupusa relatie intre cei doi, iata ca a venit si momentul in care Mihaela a decis sa lamureasca lucrurile si i-a povestit lui Catalin Maruta despre povestea de dragoste pe care o traieste in acest moment.

Vedeta a confirmat faptul ca Felix este un barbat frumos si curtat de cele mai frumoase femei din aceasta lume, iar cu aceasta ocazie a infirmat zvonurile care au aparut de curand si care vorbeau despre o casatorie intre Felix si fosta lui iubita. Mihaela si sportivul traiesc o frumoasa poveste de dragoste de doua luni de zile, iar totul se pare ca a pornit de la interviul pentru care vedeta s-a chinuit doi ani de zile sa il obtina de la celebrul sportiv.

Chiar daca este o relatie la distanta, povestea lor de dragoste este una frumoasa, Felix nu a mai fost nicioadata casatorit, iar cei doi se bucura de fiecare moment petrecut impreuna.

Intrebata de catre Catalin Maruta daca mai era impreuna cu Dani Otil atunci cand a inceput relatia cu Felix, Mihaela a marturisit ca ei erau deja despartiti, relatia lor s-a incheiat frumos si sunt in continuare prieteni. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni