• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu a gătit în Fermă: ”De la asta era să mă părăsească Felix”

Mihaela Rădulescu a gătit în Fermă: ”De la asta era să mă părăsească Felix”

Mihaela Rădulescu a gătit în Fermă: ”De la asta era să mă părăsească Felix”

Aseară, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a intrat în Ferma pentru a găti alături de concurenți o delicioasă tartă cu cremă de vanilie și căpșune.

În timp ce prepara prăjitura, Mihaela Rădulescu a destins atmosfera cu o poveste legată de gătit și de iubitul ei, Felix Baumgartner. 

Citește și: Otniela, aşa cum nu ai văzut-o nici în "Fermă", nici în "Supravieţuitorul"! Cele mai feminine şi sexy apariţii

”De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat... M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”. 

La pregătirea tartei, Mihaela a avut parte de ajutorul entuziast al concurenților - fiecare dintre aceștia a avut o sarcină precisă. 

”Asta mi se pare foarte tare: Pastramă, care n-a făcut în viața lui nimic, a bătut niște ouă de campionate mondiale, învățat de Miss România să le facă și învârtite de mine în oală. Și cu nucile zdrobite de Zmărăndescu și cu rodia desfăcută de Moro și cu vasele spălate de Belbiță, este rețeta anului! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni