• PRO TV
  • Michele Morrone, actorul din filmul "365 DNI", s-a pozat la bustul gol alături de un alt actor. Cum au reacționat fanii

Michele Morrone, actorul din filmul "365 DNI", s-a pozat la bustul gol alături de un alt actor. Cum au reacționat fanii

Michele Morrone, actorul din filmul "365 DNI", s-a pozat la bustul gol alături de un alt actor. Cum au reacționat fanii

Actorul din 365 de zile, Michele Morrone, a devenit subiectul principal de pe rețele sociale după ce a postat o imagine intimă, în piscină, la bustul gol, alături de co-starul Simone Suninna. 

Michele Morrone a ajuns cunoscut datorită filmului 365 DNI, scenele erotice în care apare fiind cele mai apreciate mai ales de doamnele și domnișoarele care au urmărit filmul. Actorul,în vârstă de 30 de ani, a fost căsătorit în trecut cu designerul libanez Rouba Saadeh, alături de care are doi copii - Marcus, 6 ani, și Brado, 4 ani. Însă, în prezent, nu se știe nimic despre viața amoroasă a actorului.

Ultima postare a lui Michele Morrone a creat isterie și confuzie pe rețelele sociale, actorul pozându-se la bustul gol, în piscină, în timp ce actorul Simone Suninna îl ține în brațe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Mii de fani au lăsat comentarii la fotografia postată, majoritatea întrebându-l dacă este gay, iar femeile au părut cele mai dezamăgite de această imagine.

Mai mulți fani au comentat „Are you lost baby boy?” ca referință la celebrul dialog al actorului din film. Un alt fan a speculat că Simone Suninna îl va interpreta pe fratele geamăn al lui Michele în continuarea 365 DNI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni