• PRO TV
  • Metallica revine în România! Solistul e fan Gică Hagi, iar la ultimul concert din țara noastră i-a transmis un mesaj

Metallica revine în România! Solistul e fan Gică Hagi, iar la ultimul concert din țara noastră i-a transmis un mesaj

Metallica revine în România! Solistul e fan Gică Hagi, iar la ultimul concert din țara noastră i-a transmis un mesaj

"Mulțumesc București, mulțumesc Hagi", a strigat James Hetfield in timpul ultimului spectacol Metallica din București.  

Rămâne de văzut dacă va avea și acum un mesaj! Concertul Metallica are loc pe data de 14 august 2019, pe Arena Națională din București, și face parte din turneul european Worldwired.

Biletele pentru concertul Metallica de pe 14 august s-au vândut în timp record, la doar 24 de ore după ce au fost puse în vânzare!

Epuizarea biletelor pentru concert la doar 24 de ore după ce au fost puse în vânzare este un record fără precedent în România, dar și în cadrul turneului Worlwired. Niciuna dintre celelalte țări europene nu a mai înregistrat o vânzare atât de rapidă pentru concertele Metallica.

Biletele pentru toate categoriile s-au pus în vânzare pe 28 septembrie și în aproximativ trei minute s-au epuizat mai multe categorii. Acest lucru arată că Metallică este în continuare una dintre cele mai mari trupe de rock din lume, cu o istorie incredibilă.

În deschiderea concertului vor cântă alte două trupe rock, Ghost și Bokassa. Cei care au achiziționat un minimum de trei pachete VIP au ocazia să se întâlnească cu trupa și să și viziteze muzeul itinerant „Memory Remains”.

Pe 10 iunie 1999, Metallica concerta pe vechiul stadion Lia Manoliu, cu ocazia meciului de fotbal România-Azerbaidjan. James Hetfield, solistul și chitaristul principal al formației, a strigat în încheierea concertului și spre bucuria miilor de fani un mesaj de mulțumire pentru regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi.

Momentan, trupa Metallica se află în Copenhaga, unde a susținut un concert care aparține aceluiași tur european. E foarte multă nerăbdare înainte de marea revenire a trupei în țară, deoarece, ținând cont de statistica vânzărilor, muzica lor e tot mai apreciată.

FOTO: GETTY

UN ARTICOL DE MIHAI C. CONSTANTINESCU

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni