• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mesajul dur al unui primar din Italia pentru locuitorii lui: "Ne batem joc de soarta noastră"

Mesajul dur al unui primar din Italia pentru locuitorii lui: "Ne batem joc de soarta noastră"

Un primar din Italia a postat pe rețelele sociale un mesaj dur la adresa locuitorilor din comuna Delia. Vizibil indignat de acțiunile pe care italienii le fac, respectiv nersepectarea recomandărilor pe care autoritățile le-au dat în contexul epidemiei de coronavirus, Gianfilippo Bancheri a ținut să le transmită acestor că este profund dejamagit de modul în care aceștia reacționează. 

"Cum va fi totul bine dacă noi continuăm să ieșim zilnic la cumpărături, când cumpărăturile ar trebui făcute o dată la 10 zile?Cum o să fie totul bine dacă mulți dintre voi ies ca să-și ia țigări în fiecare zi"

"Cum va fi totul bine dacă lumea se duce zilnic la benzinărie? La ce-ți trebuie benzină dacă trebuie să stai în casă?Cum o să fie bine totul bine dacă unii mă întreabă dacă pot să se tundă  acasă, adică să cheme frizerul acasă? Dar la ce îți trebuie frizura aranjată în momentele astea? La ce servește să-ți faci freza acum?"

"Văd persoane la iarbă verde care fac grătar. Ne batem joc? Ne batem joc de soarta noastră, a tuturor? Acum facem petreceri în gașcă la iarbă verde? Și mi-au spus că . Tot contagiune se numește. Să stai acasă înseamnă să stai acasă cu familia ta, nu cu vecinii tăi". 

"Suntem stresați că stăm acasă, asta ne stresează. Cu internet, telefon, televizor, mâncare, playstation....Suntem stresați. Stresați erau bunicii noștri care plecau la război, nu cei care râmâneau acasă" 

Dacă vrei să vezi continuarea, dă-i play materialului de mai sus! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni