Mesajul dur al unui primar din Italia pentru locuitorii lui: "Ne batem joc de soarta noastră"

23 Martie 2020, 19:17

Citeste mai mult despre: mesaj dur, Italia, primar,
Autor: Ionela Lupu

Un primar din Italia a postat pe rețelele sociale un mesaj dur la adresa locuitorilor din comuna Delia. Vizibil indignat de acțiunile pe care italienii le fac, respectiv nersepectarea recomandărilor pe care autoritățile le-au dat în contexul epidemiei de coronavirus, Gianfilippo Bancheri a ținut să le transmită acestor că este profund dejamagit de modul în care aceștia reacționează. 

"Cum va fi totul bine dacă noi continuăm să ieșim zilnic la cumpărături, când cumpărăturile ar trebui făcute o dată la 10 zile?Cum o să fie totul bine dacă mulți dintre voi ies ca să-și ia țigări în fiecare zi"

"Cum va fi totul bine dacă lumea se duce zilnic la benzinărie? La ce-ți trebuie benzină dacă trebuie să stai în casă?Cum o să fie bine totul bine dacă unii mă întreabă dacă pot să se tundă  acasă, adică să cheme frizerul acasă? Dar la ce îți trebuie frizura aranjată în momentele astea? La ce servește să-ți faci freza acum?"

"Văd persoane la iarbă verde care fac grătar. Ne batem joc? Ne batem joc de soarta noastră, a tuturor? Acum facem petreceri în gașcă la iarbă verde? Și mi-au spus că <suntem doar noi, vecinii din bloc> . Tot contagiune se numește. Să stai acasă înseamnă să stai acasă cu familia ta, nu cu vecinii tăi". 

"Suntem stresați că stăm acasă, asta ne stresează. Cu internet, telefon, televizor, mâncare, playstation....Suntem stresați. Stresați erau bunicii noștri care plecau la război, nu cei care râmâneau acasă" 

Dacă vrei să vezi continuarea, dă-i play materialului de mai sus! 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO