• Emisiuni
  • La Măruță
  • Medicul stomatolog demontează mituri! Ajută bicarbonatul de sodiu la albire?

Medicul stomatolog demontează mituri! Ajută bicarbonatul de sodiu la albire?

Alexandra Mircea are un zâmbet fermecător, este medic stomatolog și este tot mai cunoscută pe TikTok. 

În prezent are 664 de mii de urmăritori pe rețeaua de socializare, iar numărul e în creștere. La Măruță, Alexandra a venit cu recomandări pentru un zâmbet sănătos și e hotărâtă să dărâme mituri. Unul dintre cele mai importante din acestea din urmă este mitul legat de bicarbonatul de sodiu. 

"Procedura de albire a dinților scoate depunerile de pe dinți. Dar nu se recomandă mai des de o dată pe an pentru că sensibilizează dinții. Și detartrajul, recomandat la șase luni ajută la albire. (...) Bicarbonatul de sodiu nu ajută la albire. Nici lămâia, nici sarea de lămâie. Nu e neapărat greșit dacă folosim din când în când bicarbonatul, pentru că bicarbonatul subțiază smalțul dinților."

MAI MULTE MITURI DEMONTATE, ÎN VIDEO-UL ATAȘAT



"Eu sunt Alexandra Mircea.(...) Am crescut în cabinetul părinților mei, amândoi stomatologi și când a venit momentul să-mi decid drumul în viață, am ales în mod natural să fiu medic dentist. După terminarea facultății, am ales rezidențiatul de parodontologie, însă pe parcursul celor 3 ani, mi-am descoperit și pasiunea pentru estetică dentară. Am început să profesez, să văd pacienții fericiți și pentru a-i ajuta mai mult, mi-am întregit arsenalul prin certificarea Invisalign, aparatul dentar transparent. Am văzut cât de importantă este experiența pacientului și tehnologia în practica stomatologică."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni