• PRO TV
  • MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul "2000 de secunde LIVE"

MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul "2000 de secunde LIVE"

MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul "2000 de secunde LIVE"

MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul “2000 de secunde LIVE" cu artiștii din portofoliu - un set de patru filmulețe cu refrene interpretate acapella. 

Proiectul este alcătuit din patru părți, care în total constituie 2000 de secunde și 80 de refrene cunoscute, piese proprii sau cover-uri. 

"2000 de secunde LIVE" vine că un ultim îndemn să stăm în casă, aceste zile câte au mai rămas, pentru că perioada prin care trecem va lua sfârșit în curând, și să ne bucurăm de muzică în toate formele. 

De-a lungul perioadei de izolare au fost adunate filmulețe de la artiști, care interpretează refrene acapella sau acustic, fiecare de acasă, și dăruiesc fanilor un concert #HomeMadeEdition, pentru a trece mai ușor prin situația sensibilă în care ne aflăm. 

Artiștii care “concertează” sunt: Alexandra Stan, Alessiah, Ana Munteanu, Anastasia, Andreea Olaru, Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici, LORA, Loredana, Liviu Teodorescu, NICO, Nicole Cherry, Phaser, Romanița, SORE, Vunk și Zdob și Zdub.

Cele patru părți ale proiectului vor fi lansate zilnic, câte o parte în fiecare zi, între 5 și 8 mai, la ora 11:00, pe canalul de YouTube MediaPro Music


Vezi și: Facem bine, ca să ne facem bine! PRO TV Plus aplaudă medicii din linia întâi



 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni