• PRO TV
  • Catalin Maruta, surprins fara verigheta. Cum a raspuns prezentatorul si care a fost reactia sotiei lui, Andra

Catalin Maruta, surprins fara verigheta. Cum a raspuns prezentatorul si care a fost reactia sotiei lui, Andra

Catalin Maruta, surprins fara verigheta. Cum a raspuns prezentatorul si care a fost reactia sotiei lui, Andra

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri din Romania. Asadar, nu mica le-a fost mirarea fotografilor cand l-au surprins fara verigheta. Totul are, insa, o explicatie si nu este vorba despre vreun eminent divort.

Andra si Catalin Maruta sunt impreuna de aproape 9 ani, sunt casatoriti din 2008, iar trei ani mai tarziu au devenit parintii unui baietel pe nume David.

Cei doi sunt pentru multi un exemplu de armonie in cuplu si orice zvon privind o neintelegere intre ei pare desprinsa dintr-o nuvela fantastica.

In urma cu putin timp, Catalin Maruta a fost zarit fara simbolul casniciei pe deget. Insa prezentatorul a tinut sa lamureasca imediat povestea, ca sa nu existe neintelegeri: vara trecuta, pe litoral, si-a scos verigheta pentru ca-i era teama sa n-o piarda in apa. Acelasi lucru s-a repetat  in aceasta iarna: "Am uitat-o cand am deszapezit la un prieten si nu am luat-o doua zile", a explicat la Kiss FM prezentatorul emisiunii "La Maruta".

Andra, invitata in studio, a tinut sa intervina si sa puna capat speculatiilor:

"Dar nu trebuie sa dai, mama, nicio explicatie. Pur si simplu, ti-a cazut de pe deget... Nu inseamna ca, daca nu are verigheta, noi nu ne iubim sau ca se intampla ceva", a spus jurata de la "Romanii au talent", show difuzat de ProTV vineri, de la 20:30.

Andra lanseaza videoclipul piesei "Numai la doi" feat. Vunk, astazi, "La Maruta".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni