Maruta aduce miracolul Craciunului in casele oamenilor speciali

Maruta aduce miracolul Craciunului in casele oamenilor speciali

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Maruta il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga in locuri in care i se duce dorul in mod deosebit.

Catalin se pregateste sa porneasca inspre familii care au nevoie de putin ajutor pentru a putea intra asa cum se cuvine in atmosfera sarbatorilor, copii care ii scriu Mosului scrisori an de an sperand sa nu mai fie uitati, locuri in care generozitatea e la ea acasa, dar lipsesc bradul impodobit si cadourile de sub el. 

Fara sanie trasa de reni, dar cu un autocar personalizat, adaptat perfect traficului actual, Maruta il va insoti pe Mos Craciun si va aduce atmosfera de sarbatoare unor oameni deosebiti, care nu au incetat sa creada in magia sarbatorilor de iarna sau in miracole.

Echipa La Maruta isi doreste ca in aceasta iarna, cu ajutorul sponsorului rubricii, sa aduca zambetul pe buze unor oameni mai putin norocosi si sa le faca sarbatorile fericite. Pentru a-si putea indeplini aceasta misiune, ei vor avea si un ajutor de nadejde. Micuta Mery Mihai – fetita din editia 4 a emisiunii Visuri la cheie va fi anul acesta Spiridusul lui Mos Craciun si va aduce bucuria in sufletele copiilor de la Hospice Casa Sperantei.

Insa surprizele nu se vor opri aici. Incepand de saptamana viitoare, Maruta si gasca sa vor porni intr-o adevarata aventura plina de bucurie si surprize placute.

Totul e pe bune la Maruta!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni