Mărturiile unei asistente românce din Italia, infectate cu coronavirus

Andreea Șerban are 24 de ani, lucrează ca asistentă într-un spital din Lombardia, într-o secție dedicată spicial pacienților de COVID-19, unde a fost infectată și ea cu virusul. 

Andreea a fost în legătură directă prin Skype, în emisiune La Măruță. Aceasta ne-a descris situația critică prin care a trecut, dar a avut și un mesaj puternic pentru cei de acasă.

La mine s-a manifestat cu febră foarte mare, până la 39 și câteva zile nu mi-a scăzut deloc temperatura. Am avut niște dureri generale peste tot, despre care nu înțelegeam de unde și cum vin. Am pierdut total gustul și mirosul, am puțină tuse din când în când, dar nimic grav la nivel respirator, deci pot să spun că sunt foarte norocoasă. Situația nu este deloc ușoară pentru că trebuie să stai închis între patru pereți cu frica că i-ai infectat pe cei care au stat în jurul tău recent.”

Acum situația nu este încă bună, sunt decese. Persoane care se îmbolnăvesc în fiecare zi, deci nu suntem încă într-o situație stabilă.”

Atât vă transmit: stați acasă și păstrați distanța! Cât e posibil trebuie să o faceți și să aveți încredere că totul va fi bine!”

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni