• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marțea Neagră cu Iulia Albu! Pentru cine a avut criticul de modă numai cuvinte de laudă

Marțea Neagră cu Iulia Albu! Pentru cine a avut criticul de modă numai cuvinte de laudă

Ca în fiecare marți, Iulia Albu a fost prezentă în platoul emisiunii “La Măruță” și a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de socializare. 

Criticul de modă a avut doar cuvinte de laudă la adresa pictoriței Alexandra Nechita, cunoscută în trecut ca “micuța Picasso”. 

“O avem pe Alexandra Nechita, care îmi place foarte mult. Din punctul meu de vedere este una dintre persoanele extrem de bine îmbrăcate. Chiar dacă nu mai trăiește de mult în România, am intrat pe profilul ei și am văzut aceste fotografii…Mi s-a părut relevant să le postez și să le comentez. Cred că este singura persoana căreia i-am cerut voie să vorbim despre aceste imagini, pentru că știu că ea este o persoană care are foarte mare grijă cu viața ei privată și nu vrea să se expună foarte mult. Este o persoană care, în ciuda faptului că are piese foarte scumpe, reușește să rămână cumva foarte modestă și umilă într-un sens foarte bun. Și mie lucrul ăsta îmi place foarte mult la ea. Adică în România nu o să vedeți foarte multe persoane care să se îmbrace așa”, a spus Iulia Albu.

Vezi în materialul de mai sus ce ținute a mai comentat Iulia Albu 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni