• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune stilista despre vedetele care se pozează în lanul de rapiță

Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune stilista despre vedetele care se pozează în lanul de rapiță

Dacă e marți avem rubrica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Stilista și-a făcut apariția în platoul emisiunii “La Măruță” într-o rochie super sexy, cu crăpături adânci pe picioare.

De data aceasta, Iulia a vorbit despre vedetele care se pozează în lanul cu rapiță și nu numai. “Nu-mi place ținuta pe care o poartă, dar măcar nu are tocuri”, a spus Iulia Albu făcând referire la fotografia postată de Anca Țurcașiu în lanul de rapiță. 

“Aici este domnișoara Antonescu, doamna Antonescu. Ea nu este cu rapița, dar nu am putut să mă abțin să nu o comentez astăzi. Ea suferă de sindromul Degețica. Are ceva la deget. Nu știm exact ce. (…) La degetul mare de la mâna dreaptă, vezi, s-a întâmplat ceva! Este ceva în neregulă acolo. În fine! (..)Dacă tot trebuie să vă puneți în fața unor flori pe un scaun, de ce nu alegeți un măcar scaun mai frumos? Să arate ceva mai bine. Ce este această “crăcănare”? Nu îi înțeleg logica”, a spus Iulia Albu.

Atunci când prezentatorul i-a atras atenția că ținuta pe care o poartă e foarte sexy, Iulia Albu a avut un răspuns pe măsură: “Eu sunt Iulia Albu, ea se crede probabil Sharon Stone. Este o mare diferență! Eu așa am fost tot timpul. (…) Atunci când ești Sharon Stone, poți să stai pe orice. Când ești Andreea Antonescu poți să stai și tu pe orice, dar nu poți să arăți bine oricum”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni