• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune stilista despre felul în care s-au îmbrăcat actrițele la Premiile Oscar 2021

Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune stilista despre felul în care s-au îmbrăcat actrițele la Premiile Oscar 2021

Iulia Albu a venit în platoul emisiunii La Măruță pentru deja celebra rubrică “Marțea neagră”. Stilista a început prin a comenta ținutele vedetelor din vacanță, apoi a continuat cu aparițiile de pe covorul roșu, de la premiile Oscar 2021. 

Iulia Albu a comentat câteva poze din vacanța din Kenya a Andreei Bănică. “Acolo este foarte nepoliticos să fii sumar îmbrăcată, să ai părul lăsat liber și este nepoliticos să pui mâna sau să fii atât de aproape de cineva. Se vede de fapt din atitudinea jenată a domnului lângă care a ales să se pozeze. Mi se pare jenant și textul... (...) Până și Madonna când a fost acolo a avut o ținută decentă”, a spus Iulia. 

“Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi pe iarbă cu tocuri”, a spus Iulia în timp ce pe ecran rula o altă poză din vacanța artistei. 

Iulia Albu a comentat și ținutele de pe covorul roșu de la Premiile Oscar. “Tot ce poartă femeia asta este albastru, asta înseamnă să știi să porți o rochie albastră, e o alegere foarte îndrăzneață, poartă tocuri (…) este una dintre ținutele mele preferate de la Oscaruri”, a mai spus Iulia Albu despre rochia aleasă de Glenn Close.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni