• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune despre ținuta purtată de Anamaria Prodan la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune despre ținuta purtată de Anamaria Prodan la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Iulia Albu a venit în platoul emisiunii La Măruță pentru rubrica "Marțea neagră". Stilista a comentat ținuta purtată de Anamaria Prodan la ceremonia de reînnoire a jurămintelor, dar și felul în care s-au îmbrăcat mai multe vedete la o petrecere unde dress code-ul a fost all-white.

“Mi se pare foarte interesantă ideea asta. Nu prea se face la noi. Mi se pare de ținut minte și de urmat pentru cine trece de 10 ani. N-a fost cazul meu”, a spus râzând Iulia Albu, atunci când a vorbit despre ceremonia de reînnoire a jurămintelor. 

Dacă pentru rochia purtată, Anamaria a primit laude, nu la fel au stat lucrurile când a venit vorba de coafură. 

“E foarte bine îmbrăcată, își permite. (...) Acum să spunem că eu aș fi preferat să aibă un păr buclat. Mi-ar fi plăcut mai mult decât acest coc de nașă. Dar în România cocul de nașă prinde încă și deci este ceva despre care nu ne place să vorbim, dar pe care îl acceptăm. Aș fi preferat să nu fie trei persoane în imagine, adică Anamaria, Laurențiu și cocul. Dar acum că sunt toți trei să le trăiască, să fie sănătoși împreună”, a glumit Iulia Albu.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni