• Emisiuni
  • La Măruță
  • Il mai stii pe Marius Gavrila, impresarul care a pus pariu cu Maruta ca o sa slabeasca 50 kg? E incredibil cum arata acum

Il mai stii pe Marius Gavrila, impresarul care a pus pariu cu Maruta ca o sa slabeasca 50 kg? E incredibil cum arata acum

Il mai stii pe Marius Gavrila, impresarul care a pus pariu cu Maruta ca o sa slabeasca 50 kg? E incredibil cum arata acum

Acum un an, impresarul Marius Gavrila isi propunea sa slabeasca. Daca dadea jos 50 de kilograme in sase luni, primea de la Maruta 10.000 de euro. Aceasta a fost miza unui pariu nebun intre cei doi.

"Marius Gavrila ajuns sa cantareasca 160 kg si asta, desigur, ii pune sanatatea in pericol. Ca sa-l ambitionez sa slabeasca, am pus pariu cu el pe 10.000 de euro. Ca sa-i dau banii astia, el trebuie sa dea jos 50 kg pana la 1 ianuarie 2013, daca nu, are el sa imi dea 15.000 de euro. A fost o gluma la inceput, dar daca exista o sansa ca el sa se ambitioneze si sa slabeasca, eu sunt dispus sa ii dau banii", scria Catalin Maruta pe blog in iulie 2012. 

Maruta da (re)startul la Vacanta... Mare! ASTAZI, de la 16.00, la ProTV  


Marius Gavrila a reusit sa dea jos cele 50 de kilograme, ba chiar mai mult. Acum impresarul este mai usor cu 70 kg, dar nu se va imbogati cu 10.000 de euro, pentru ca a slabit intr-un an, nu in sase luni, asa cum scria in "contractul" incheiat cu Maruta. 

Ceea ce este de admirat, insa, este ca Marius s-a ambitionat sa-si mentina greutatea si nu a mai luat kilograme in plus. O demonstreaza din plin cateva fotografii de la un eveniment muzical, postate pe pagina de Facebook a impresarului.





Asa arata acum Marius Gavrila: "S-au rupt multe scaune sub mine, dar m-am hotarat sa incep sa slabesc cand am pus pariul cu Maruta. Lui ii datorez tot", a declarat el pentru cancan.ro.



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni