• PRO TV
  • Mario Fresh, despre povestea de dragoste cu Alexia Eram: ”Nebunia infinitului”

Mario Fresh, despre povestea de dragoste cu Alexia Eram: ”Nebunia infinitului”

Mario Fresh, despre povestea de dragoste cu Alexia Eram: ”Nebunia infinitului”

Mario Fresh, unul dintre ”fiii adoptivi” ai lui Alex Velea și iubitul Alexiei Eram, a vorbit, pentru protvplus.ro, despre muzică, vlogging, tatuaje și povestea sa de iubire.

Mario Fresh a devenit cunoscut drept unul dintre fiii adoptivi ai lui Alex Velea, alături de Lino. Tânărul, originar din Iași, a fost lăsat de părinții săi în custodia lui Velea, pentru a-și putea urma pasiunea pentru muzică. ”Suntem ca o familie”, spune Mario.

De câțiva ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alexia Eram.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Mario îi dezvăluie reporterului Cătălina Oprea: ”Iubesc muzica mai mult decât orice și fac asta de foarte mult timp. La 5 ani și jumătate, am fost prima oară la lecții de canto și după aceea am început ușor, ușor, să merg la festivaluri, să iau premii și să mă îndrăgostesc de treaba asta”.

Mario recunoaște că piesa sa preferată este cea dedicată iubitei sale, Alexia: ”Îmi este cea mai dragă”. Tot alături de Alexia, Maria a intrat în lumea vloggingului, însă recunoaște că este abia la început. ”Îmi pare rău că nu pot să postez și vlog-uri atât de mult pe cât mi-aș dori. Îmi place foarte mult treaba asta cu vlogul numai că trebuie s-o înveți, știi?”.

Pasionat de tatuaje, Mario Fresh își dezvăluie povestea din spatele desenelor de pe piele. Cântărețul are pe antebraț un leu care-l reprezintă pe tatăl său, litera ”R” pe gât, dedicat surorii sale, sau cifra 13, pe deget, care este ziua de naștere a lui Alex Velea. 

Sub claviculă, Mario are un tatuaj identic cu al iubitei sale: ”A la folie înseamnă la nebunie. Avem noi vorba noastră. Nebunia infinitului. Când ne spunem că ne iubim”. Artistul spune că relația lor rezistă, chiar și în condițiile în care Alexia este plecată la studii: ”Merge foarte bine, merge exact ca înainte, când era aici, în România. Nu s-a schimbat nimic”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni