• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marina Voica, o carieră de peste 50 de ani. „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea”

Marina Voica, o carieră de peste 50 de ani. „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea”

Cant-autoarea Marina Voica are o carieră artistică impresionantă, de peste 50 de ani. Îndrăgita solistă de muzică ușoară a fost invitată în platoul La Măruță, unde a povestit mai multe despre viața sa de scenă, dar și privată. 

Cu o carieră strălucită pe scena muzicii românești, vedeta a spus că nu are o pensie de la stat.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său). Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de meri. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră.

Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața”, mărturisește Marina Voica.
 

Artista le-a dat un sfat oamenilor de acasă:

„În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea. Nu-i așa? Este cel mai mare dușman al omului. Fiecare om are câte o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea, cred că este cel mai pozitiv lucru pentru care sunt iubită, pentru energie...Nu optimism, că eu nu sunt optimistă. Eu sunt poate realistă și încerc să văd lucrurile așa cum sunt ”.

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni