• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei, Marcela Fota, hărțuite: "Suntem într-un real pericol"

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei, Marcela Fota, hărțuite: "Suntem într-un real pericol"

Mariana Ionescu Căpitănesu a venit La Măruță și a povestit despre o problemă serioasă pe care o are cu fanul surorii ei, Marcela Fota. 

Artista a povestit că un bărbat a făcut o obsesie pentru sora ei și, pentru că Marcela Fota l-a blocat, acum o sună pe ea. Iar telefonul ei nu îi permite să blocheze numere necunoscute.  

"De data asta am ajuns la capătul puterilor! Mă simt hărțuită! E un individ are a înnebunit-o pe sora mea cu mesaje, că vrea să se întâlnească cu ea. (...) L-am blocat deja pe trei numere. De o lună de zile mă sună pe mine. (...) Să vă arăt de câte ori sună! Am fost la Poliție, am lăsat numerele de pe care mi-a dat mesaje... La Poliție mi-au zis că nu mai au voie să localizeze telefonul. O jignește pe sora mea, Marcela, mă jignește și pe mine și pe soțul meu. (...) Sora mea, Marcela Fota, l-a blocat,, pe telefonul ei poate, pe al meu, nu pot. Aseară mi-a trimis cred că 80 de mesaje. Într-o zi mi-a dat 200 de apeluri în 2 ore. Acum pun telefonul pe mod avion și pe mine nu mă poate suna lumea. (...) Noi suntem într-un real pericol. (...) Eu nu mai am liniște, sunt agitată, acest individ m-a șocat. "

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni